Ben je in je vrije tijd ook nog coach van het gezelligste hockey team Roosendaal en omstreken. Wordt je door de mannen van Heren 3 van Hockeyclub de Pelikaan in Roosendaal !!!! ( de Amigos con Sombrero’s ) verrast met een geweldige actie voor de Stichting .

Op 26 juni gaan we met 30 mannen en vrouwen  (niet alleen de hockeyers maar ook vaders, moeders, vrienden en vriendinnen ) deelnemen aan de 10 kilometer prestatieloop in Roosendaal.  Een enorm druk bezocht evenement met start en finish op de gezellige en drukke ” oude markt ” midden in het centrum.

Het doel is zoveel mogelijk geld op te halen voor onze stichting.  Alle deelnemers betalen zelf inschrijfgeld en regelen zo veel mogelijk sponsors (familie, vrienden, buren, bedrijven etc. ) die allemaal een bijdrage leveren voor de dove en gehandicapte kinderen in Oeganda.

Met 30 deelnemers zoveel mogelijk geld bij elkaar lopen voor het goede doel geweldig toch !  De kinderen van de Bishop West School staan achter ons zoals jullie zien !

IMG_2242

Een hoorapparaten leverancier van Roland en SB press uit Roosendaal ( gespecialiseerd in het bedrukken van kleding, cadeaus en relatiegeschenken)
zorgen ervoor dat wij ook nog eens mooi en duidelijk voor de dag komen met de naam van de stichting op onze trotse borst.

IMG_3194     IMG_3193

Zo kan iedereen zien waarvoor we aan het lopen zijn toch ?

Wil je ons ook sponsoren ? Alle bijdragen groot en klein zijn welkom) stuur ons dan een berichtje en wij nemen contact met je op !

Comments